kamion

Odgušenje kanalizacije woma vozilom za sva domaćinstva i to od 00 do 24h. Ukoliko imate problem sa zagušenom kanalizacijom, naš vodoinstalater stiže na vašu adresu za samo 20 do 30 minuta i zahvaljujući najsavremenijim uredjajima za odgušenje kanalizacije otklanja sva vrsta zagušenja uz garanciju na trajnost.

Odgušenje kanalizacije pravnim licima svakog dana od 00 do 24h. Na adresu vaše firme naš vodoinstalater stiže za samo 20 do 30 minuta od poziva. Ukoliko vam je potrebna usluga odgušenja možete nas kontaktirati svakog dana od 00 do 24h. Osim rešavanja akutnih, periodičnih problema sa zagušenom kanalizacijom, naš vodoinstalaterski servis je u prilici i da vam ponudi usluge stalnog održavanja vaših vodovodnih cevi po najpovoljnijim uslovima u Beogradu. Za više informacija možete nas kontaktirati pozivom na naše brojeve telefona ili popunjavanjem on line formulara ovde.

Hitne intervencije svakog dana od 00 do 24h. Na vašu adresu bez obzira u kom delu Beograda živite stižemo za 20 do 30 minuta. Dežuramo svakog dana od 00 do 24h, uključujući vikende, praznike i druge neradne dane. Osim usluge odgušenje kanalizacije pružamo i sve druge vodoinstalaterske usluge. Možete nas kontaktirati na naše brojeve telefona ili popunjavanjem online formulara klikom ovde.

O nama

Naš vodoinstalaterski servis posluje od 1993. godine, što će reći da posedujemo veliko iskustvo u ovo oblasti. Naša specijalnost je odgušenje kanalizacije, ali pružamo i sve druge vodoinstalaterske usluge. Ukoliko vam je potrebna zamena ventila, zamena ili sanacija cevi, montaža lavaboa ili bojlera, možete nas pozvati svakog dana od 00 do 24h. Naš vodoinstalater je spreman da izađe na teren u svako doba dana ili noći. 

Istorijat

Naš servis je osnovan 1993. godine i prilikom osnivanja zapošljavali smo 3 vodoinstalatera, danas na poslovima odgušenja kanalizacije radi četiri ekipe, svaku ekipu čine dva vodoinstalatera. Osim ekipa koje su angažovane na poslovima odgušenja kanalizacije, imamo i tri ekipe koje izlaze na teren kada je reč o drugim vodoinstalaterskim intervencijama. Vodoinstalaterski servis Woma je ozbiljan servis koji posluje u skladu sa zakonom i za sve intervencije izdaje fiskalni račun. Uz fiskalni račun dobijate i garanciju na trajnost i kvalitet, a imate pravo i na reklamaciju za svaku intervenciju.

Vodoinstalaterske usluge – stalni klijenti

Naš vodoinstalaterski servis ima svoje stalne klijente. Razume se, kada je reč o stalnim klijetima, saradjujemo sa pravnim licima, tako da u naše stalne klijente spadaju brojne firme na teritoriji Beograda. Osim toga uslugu odgušenja kanalizacije i druge vodoinstalaterske usluge pružamo i stambenim jedinicama u okviru ugovora o stalnom održavanju zgrada koji zaključujemo sa upravnicima zgrada. Ukoliko je i vama potrebna naša usluga i želite da nas angažujete na stalnom održavanju vaših vodovodnih instalacija, to možete učiniti pozivom na naše brojeve telefona ili popunjavanjem on line formulara na našoj kontakt strani.

Vodoinstalater 00/24h

Pružamo sve vrste vodoinstalaterskih usluga od 00 do 24h.

popravka bojlera

Popravka svih vrsta bojlera. Garancija na sve intervencije.

Detekcija curenja vode

Detekcija curenja vode bez obijanja zidova svakog dana od 00 do 24h.

Prijavite se na našu mail listu i dobijajte informacije o popustima

Kontakt podaci:

Društvene mreže:

Kontakt podaci:

Društvene mreže:

@2019 www.odgusenjakanalizacije.com, Izrada msites. Sva prava zadržana.

@2019 www.odgusenjakanalizacije.com, Izrada msites. Sva prava zadržana.