kamion

Odgušenje kanalizacije woma vozilom za sva domaćinstva i to od 00 do 24h. Ukoliko imate problem sa zagušenom kanalizacijom, naš vodoinstalater stiže na vašu adresu za samo 20 do 30 minuta i zahvaljujući najsavremenijim uredjajima za odgušenje kanalizacije otklanja sva vrsta zagušenja uz garanciju na trajnost.

Odgušenje kanalizacije pravnim licima svakog dana od 00 do 24h. Na adresu vaše firme naš vodoinstalater stiže za samo 20 do 30 minuta od poziva. Ukoliko vam je potrebna usluga odgušenja možete nas kontaktirati svakog dana od 00 do 24h. Osim rešavanja akutnih, periodičnih problema sa zagušenom kanalizacijom, naš vodoinstalaterski servis je u prilici i da vam ponudi usluge stalnog održavanja vaših vodovodnih cevi po najpovoljnijim uslovima u Beogradu. Za više informacija možete nas kontaktirati pozivom na naše brojeve telefona ili popunjavanjem on line formulara ovde.

Hitne intervencije svakog dana od 00 do 24h. Na vašu adresu bez obzira u kom delu Beograda živite stižemo za 20 do 30 minuta. Dežuramo svakog dana od 00 do 24h, uključujući vikende, praznike i druge neradne dane. Osim usluge odgušenje kanalizacije pružamo i sve druge vodoinstalaterske usluge. Možete nas kontaktirati na naše brojeve telefona ili popunjavanjem online formulara klikom ovde.

Odgušenje kanalizacije voma vozilom

Za sva teža i veća zagušenja naš vodoinstalaterski servis nudi uslugu odgušenja kanalizacije voma vozilom pod pritiskom. Osim usluge odgušenje kanalizacije voma vozilom u okviru nje dobijate i uslugu ispiranja cevi, što garantuje prohodnost cevi kao kad su bile nove. Za sve intervencije koje pruža naš vodoinstalaterski servis, kao i za uslugu odgušenje kanalizacije voma vozilom dajemo garanciju na trajnost i kvalitet. Osim toga, za sve naše usluge dobiate fiskalni račun sa kojim ostvarujete pravo i na reklamaciju u slučaju da ste nezadovoljni obaveljnom uslugom. Ipak, veliki broj zadovoljnih klijenata, kao i stalnih klijenata koji stoje iza nas garant su kvaliteta koji pružamo pa verujemo da ćete i vi biti zadovoljni našim uslugama.

Snimanje kanalizacije

Osim usluge odgušenje kanalizacije pružamo i uslugu snimanje cevi pomoću najsavremenijih uredjaja za snimanje. Uslugu snimanje kanalizaciionih cevi vršimo pomoću najsavremenijih termalnih i ultrazvučnih kamera. Kako biste precizno utvrdili mesto zagušenja ili stepen oštećenja cevi pozovite nas i zakažite uslugu snimanja cevi

Druge vodoinstalaterske usluge

Osim navedenih usluga, naš vodoinstalaterski servis pruža i sve druge vrste vodoinstalaterskih usluga. Ako vam je potrebna zamena cevi, ventila, montaža sudopere ili lavaboa, kao i sve druge vodoinstalaterske usluge možete nas pozvati na naše brojeve telefona ili popunite on line formular na našoj kontakt strani ukoliko želite da zakažete intervenciju.

Vodoinstalater 00/24h

Pružamo sve vrste vodoinstalaterskih usluga od 00 do 24h.

popravka bojlera

Popravka svih vrsta bojlera. Garancija na sve intervencije.

Detekcija curenja vode

Detekcija curenja vode bez obijanja zidova svakog dana od 00 do 24h.

Prijavite se na našu mail listu i dobijajte informacije o popustima

Kontakt podaci:

Društvene mreže:

Kontakt podaci:

Društvene mreže:

@2019 www.odgusenjakanalizacije.com, Izrada msites. Sva prava zadržana.

@2019 www.odgusenjakanalizacije.com, Izrada msites. Sva prava zadržana.